Vårdugnader på Bertramjordet 2018. Endret dato.

I et jubileumsår, så vil vi gjerne vise oss fra vår beste side. Vi satser derfor på to dugnadshelger til våren:
Vi planla i utgangspunktet å ha en dugnad den første helgen i april. Nå har vil begynt å tvile på at snøen er borte til den tid. Dugnaden vil derfor først bli avholdt 14. og 15. april. Da vil vi – i tillegg til grovrydding etter vinteren – felle trær, plante ev. nye busker og trær og så plen. Merk deg også at det fredag den 6. april blir ny «hentedag» i tunene for ting du måtte ønske å bli kvitt. Utplassering skal skje torsdag ettermiddag/kveld. Fram til avhenting fredag formiddag er det så fritt for beboere å se om de finner ting av interesse blant det som er satt ut.

Den fine bjørka på Midtre tun er blitt for stor og skal byttes ut til våren.

Den andre dugnadshelgen blir 4.-6. mai. Da kan vi ta finpussen, og vi kan plante sommerblomster.

I vår vil vi starte opp med planting av forskjellige typer nyttevekster i borettslaget. I første omgang blir dette en del bærbusker og frukttrær. Har du innspill og idéer til dette, så ta kontakt med oss i grøntkomiteen. Vi kommer tibake med mer konkret plan senere.

Selve jubileumsarrangementet er planlagt til helgen 24. til 26. august.